Έλεγχος βάρους

ΠΛΑΝΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

 


Αποδεικνύεται πως 5 μικρότερα γεύματα μέσα στην ημέρα υποστηρίζουν καλύτερα τον οργανισμό από ότι 3 μεγαλύτερα. Όταν καταναλώνετε γεύματα σε πιο περιορισμένες ποσότητες αλλά και με πιο υγιεινές επιλογές, μπορεί να σας βοηθήσει να καταναλώνετε φυσιολογικές ποσότητες τροφής μέσα στην ημέρα και να εξασφαλίζετε πως δεν θα σας αποσπά την προσοχή το έντονο αίσθημα της πείνας. 

Εάν είστε σε διαδικασία ελέγχου του βάρους σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε δύο από τα βασικά σας γεύματα με δύο ροφήματα Formula 1 την ημέρα στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και σε συνδυασμό με άσκηση.

Εάν προσπαθείτε να διατηρήσετε το βάρος σας και απλά αναζητάτε μια καθημερινή διατροφή, μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα από τα βασικά σας γεύματα την ημέρα με ένα ρόφημα Formula 1 την ημέρα.
Healthy BreakfastΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ

Χρειάζεστε μια καλή πηγή σύνθετων υδατανθράκων και επαρκή πρωτεΐνη, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Άλλες υγιεινές επιλογές πρωινού:
- Κουάκερ
- Μούσλι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, με λίγη ζάχαρη
- Ομελέτα σε ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
.

Healthy Protein Snack
ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΝΑΚ
Τα υγιεινά, σε ελεγχόμενες μερίδες σνακ διαδραματίζουν πολύτιμο ρόλο στην καθημερινή διατροφή σας και σας βοηθούν να σταματήσετε να αναζητάτε ανθυγιεινούς πειρασμούς που συσσωρεύονται σε κιλά.

Δοκιμάστε μία Μπάρα Πρωτεΐνης για ένα νόστιμο σνακ υψηλό σε πρωτεΐνη.
Άλλες υγιεινές επιλογές σνακ:
- Ένα κομμάτι φρέσκου φρούτου 
- Ξηροί καρποί σόγιας
- Μια χούφτα αμύγδαλα 
- Γκουρμέ Σούπα Τομάτας

Healthy Lunch
ΥΓΙΕΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
Πιείτε ένα Ρόφημα Formula 1 αν θέλετε να ελέγξετε το βάρος σας. Είναι ελεγχόμενων θερμίδων και υψηλό σε πρωτεΐνες που δημιουργούν άπαχη μυϊκή μάζα. Επιπλέον βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων ενέργειάς σας, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να αποφύγετε ανθυγιεινά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ή αν θέλετε να διατηρήσετε το βάρος σας, απολαύστε ένα ισορροπημένο και πλούσιο μεσημεριανό.
Δοκιμάστε μερικές συνταγές υγιεινών γευμάτων

Healthy Snack
ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ
Απολαύστε ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καταναλώστε ένα κομμάτι φρέσκο φρούτο ή για ένα νόστιμο σνακ υψηλής πρωτεΐνης, δοκιμάστε μία Μπάρα Πρωτεΐνης ή μία Γκουρμέ Σούπα Τομάτας..

Τα υγιεινά, ελεγχόμενων θερμίδων σνακ διαδραματίζουν πολύτιμο ρόλο στην καθημερινή διατροφή σας και αν είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, θα βοηθήσουν στη δημιουργία άπαχης μυϊκής μάζας.
Άλλες υγιεινές επιλογές σνακ:
- Ένα μπολ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- Γκουρμέ Σούπα Τομάτας
- Στικ λαχανικών με τυρί cottage 
- Μπάρες Πρωτεΐνης

Healthy Dinner
ΥΓΙΕΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ
Απολαύστε ένα ισορροπημένο δείπνο, που περιλαμβάνει συνδυασμό άπαχων πρωτεϊνών, σύνθετων υδατανθράκων και ποικιλία λαχανικών.
Δοκιμάστε μερικές συνταγές υγιεινών δείπνων