Η εταιρία

HERBALIFE - ΕΛΛΑΔΑ

Η Herbalife Ltd. (NYSE: HLF) είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από  ροφήματα ως υποκατάστατα γεύματος, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και ενέργειας και προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Η Herbalife δραστηριοποιείται σε πάνω από 92 χώρες με αποστολή «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων» προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός μεγάλου δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών παγκοσμίως. Για εκείνους που επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες, η εταιρία προσφέρει επίσης μία οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία.

Η Εταιρία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια από τον Mark Hughes το 1980. Τον Απρίλιο του 2003, ο Michael O. Johnson ανέλαβε την θέση του CEO της εταιρείας. Ο Michael O. Johnson εργαζόταν 34 χρόνια στην Εταιρεία Walt Disney, τα τελευταία χρόνια μάλιστα σαν πρόεδρος της Disney International.

Τον Δεκέμβριο του 2004 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι μετοχές της διαπραγματεύονται με το σύμβολο «HLF.» Οι πωλήσεις της για το 2011 ξεπέρασαν τα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 
 
 
 
HERBALIFE - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το Ίδρυμα Family Foundation (HFF) της Herbalife είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύεται από την Herbalife Ltd., τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της, τους φίλους της και τις οικογένειες τους.

Ιδρύθηκε το 1994 από τον επίσης ιδρυτή της Herbalife, Mark Hughes. Το HFF αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μέσω της οργάνωσης προγραμμάτων και υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τροφή και φροντίδα σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης.

 

Το 2005, το ίδρυμα HFF με υπερηφάνεια εισήγαγε το πρόγραμμα Casa Herbalife, ένα πρόγραμμα που σκοπός του είναι η παροχή υγιεινής διατροφής σε συνεργασία με ήδη υπάρχοντα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Αυτό το αποκλειστικό για παιδιά πρόγραμμα πήρε το όνομά του από το Casa Herbalife, ένα ορφανοτροφείο του HFF που χτίστηκε στην Βραζιλία το 1998 και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Τώρα λειτουργούν πάνω από 30 προγράμματα Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο.

 

Παράλληλα με την ανάπτυξη των προγραμμάτων Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο, το HFF αρκετά συχνά ανταποκρίνεται σε φυσικές καταστροφές με την διάθεση οικονομικών κονδυλίων, όπως και έκανε στην περίπτωση των θυμάτων από τσουνάμι, σεισμών και τυφώνων.

Στην Ελλάδα, η Herbalife υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ενός σπιτιού, ενώ παράλληλα προτρέπει τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της να δραστηριοποιηθούν και οι ίδιοι σε φιλανθρωπικές ενέργειες.

Επίσης η Herbalife παγκοσμίως εφαρμόζει το πρόγραμμα “LIVE GREEN” καταβάλλοντας προσπάθειες ανακύκλωσης στα εταιρικά γραφεία της καθώς και ενεργοποίησης όλων των Συνεργατών της για συμμετοχή σε μεγάλες προσπάθειες αναδάσωσης.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Herbalife δεσμεύεται να θέσει τις βάσεις, όπου όλες οι εταιρείες διατροφής αξιολογούνται. Εξελίσσουμε την επιστήμη της διατροφής μέσω της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Από το 2003, έχουμε αυξήσει σημαντικά τις δαπάνες μας στην έρευνα και στην ανάπτυξη για την βελτίωση της διαδικασίας ανάπτυξης προϊόντος.
 
Το 2011 η εταιρεία δαπάνησε $25 εκατομμύρια στις συνδυαστικές επιστημονικές περιοχές της  Ε&Α, των τεχνικών λειτουργιών, των επιστημονικών θεμάτων, της ποιοτικής εξασφάλισης/ποιοτικού ελέγχου, της ασφάλειας και της συμμόρφωσης των προϊόντων. Η εταιρεία δαπάνησε επιπλέον $11 εκατομμύρια σε θέματα διατροφής, σε άδειες προϊόντων και σε πηγές στρατηγικής.
 
Στην Herbalife, υπάρχουν 180 επιστήμονες στο προσωπικό, εκ των οποίων οι 19 είναι κάτοχοι PhDs. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από επιπλέον 30 επιστημονικούς συμβούλους, όλοι με  PhDs. Από τον Ιανουάριο του  2011 έως σήμερα, η εταιρεία έχει διεξάγει 12 κλινικές μελέτες, από τις οποίες οι πέντε σχετίζονται με τα προϊόντα της  Formula 1.
 
Σημείωση: Η Formula 1 είναι ένα υπάρχον προϊόν, το οποίο εξαιρείται από τις δαπάνες της Ε&Α, όπως αναφέρονται στους κανόνες FASB, οι οποίοι επιτρέπουν οι δαπάνες να θεωρούνται ως δαπάνες Ε&Α εάν σχετίζονται με νέα προϊόντα ή με“σημαντικές” αλλαγές σε υπάρχοντα προϊόντα.

Επιστημομονικός συνεργάτης Herbalife

Ο Δρ. Φυσιολογίας της άσκησης και της διατροφής Γιώργος Μουλίνος

Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής της Herbalife (ΝΑΒ) Herbalife

Οι βραβευμένοι επιστήμονες της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife είναι οι κύριοι συντελεστές στην έρευνα και στην ανάπτυξη των προϊόντων - και αποτελούν μία πλούσια πηγή ειδικών, για τα πολύτιμα οφέλη των προϊόντων και των προγραμμάτων της.herbalife

Η Herbalife είναι αφοσιωμένη στην επέκταση της εξερεύνησης των διατροφικών συνόρων...herbalife

Προϊστάμενος της Επιστημονικής Επιτροπής της Herbalife
Έχοντας έναν παγκοσμίου φήμης Προϊστάμενο στην Συμβουλευτική Επιτροπή που συνεχώς υποστηρίζει την δέσμευση της Herbalife να παράγει τα καλύτερα προϊόντα στον τομέα της διατροφής και ελέγχου βάρους στον κόσμο.Τον πρωτοπόρο στα προϊόντα,Steve Henig, Ph.D, που είναι υπεύθυνος να επιβλέπει το όραμα στην έρευνα και ανάπτυξη της εταιρίας, καθώς επίσης στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.Επιβλέπει επίσης την Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή της Herbalife και είναι υπεύθυνος για την ποιότητα των προϊόντων,την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.Herbalife
Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή της Herbalife

Με πρόεδρο τον David Heber, Ph.D., έναν από τους ηγέτες στον τομέα της παχυσαρκίας, η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή τηςHerbalife, έχει δεσμευθεί στην ανάπτυξη της επιστήμης στον τομέα της διατροφής.Αποτελούμενη από παγκόσμια αναγνωρισμένους επιστήμονες, περιλαμβάνοντας και του Κατόχου Νόμπελ Lou Ignarro, Ph.D, η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή ανοίγει νέους ορίζοντες και κερδίζει ακόμα περισσότερη αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα.

Εργαστήριο Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής Mark Hughes

Η Herbalife είναι αφοσιωμένη στην επέκταση της εξερεύνησης των διατροφικών συνόρων, με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν την δυνατότητα του μέγιστου της ευεξίας. Η Herbalife το 2003, συνέβαλε στην ίδρυση του Εργαστηρίου Έρευνας Κυτταρικής και Μοριακής Διατροφής Mark Hughes, στο κέντρο Ανθρώπινης Διατροφής του UCLA ως μέρος της αποστολής της εταιρίας Herbalife να αναπτυχθεί η επιστήμη της διατροφής μέσω μιας πιο προχωρημένης έρευνας και τεχνολογίας.herbalife

 

ΕΥΕΞΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩn

Η Herbalife είναι μία εταιρία που εφαρμόζει αυτό που διαφημίζει. Τον Φεβρουάριο του 2008, ψηφίστηκε σαν μία από τις «15 πιο fit εταιρίες της Αμερικής» από περιοδικό fitness. Οι υπάλληλοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ευεξίας της εταιρίας για την βελτίωση της υγείας τους, μέσω μηνιαίων ενημερωτικών συναντήσεων, άσκησης, υγιεινής διατροφής και συμμετοχής σε χορηγούμενους από την εταιρία αγώνες όπως το τρίαθλο.

Η Herbalife δραστηριοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από το 2004. Κατά την διάρκεια της δραστηριοποίησης της στην Ελληνική αγορά, η Herbalife έχει εξασφαλίσει ισχυρή παρουσία και έχει θέσει τις βάσεις για δυναμική μελλοντική ανάπτυξη.

 

HERBALIFE - ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ

Η Herbalife συνεργάζεται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μεγάλο αριθμό Οργανισμών και Συνδέσμων στον τομέα της Διατροφής και του Κλάδου Απευθείας Πωλήσεων συμπεριλαμβάνοντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης (WFDSA), την Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης Ευρώπης (FEDSA) και περισσότερους από 40 Εθνικούς Οργανισμούς Απευθείας Πώλησης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Συμπληρωμάτων Διατροφής (IADSA) και αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Υπεύθυνης Διατροφής (ERNA) και του Συνεταιρισμού Εξασφάλισης Υγιεινών Διατροφικών Συμπληρωμάτων & Εκπαιδευτικών Νόμων (DSHEA). H Herbalife συμμετέχει επίσης στο Συμβούλιο Υπεύθυνης Διατροφής (CRN) των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και στο Σύνδεσμο Φυσικών Προϊόντων. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Προϊόντων Προσωπικής Περιποίησης των ΗΠΑ.

Επίσης στην Ελλάδα είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απευθείας Πώλησης (ΕΣΕΑΠ)

Τα κεντρικά γραφεία της Herbalife βρίσκονται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

 

HERBALIFE - ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Προσφάτως η εταιρεία ανακοίνωσε την σύναψη τετραετούς συνεργασίας με την Αμερικάνικο Οργανισμό Ποδοσφαίρου Νέων (AYSO) κάνοντας έτσι αυτόματα την Herbalife τον Επίσημο Σύμβουλο Διατροφής και Ευεξίας του ηγετικού Οργανισμού Ποδοσφαίρου της Χώρας. Παρόμοια με την συμφωνία της Herbalife με την Ομάδα Ποδοσφαίρου του Λος Άντζελες Galaxy, έτσι και η χορηγία της AYSO δίνει στην Herbalife τα δικαιώματα να εμφανιστεί η επωνυμία της στο μπροστινό μέρος της μπλούζας των παικτών της AYSO.

Η εταιρεία χορηγεί πάνω από 60 αθλητικά και παρόμοιας φύσεως γεγονότα, δραστηριότητες και αθλητές σε όλο τον κόσμο οι οποίες καθορίζουν την δέσμευση της εταιρίας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής μέσω της σωστής διατροφής. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι East West Bank Classic και Amgen Tour της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Η Herbalife ήταν χορηγός του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος AVP Beach Volleyball κατά την περίοδο 2004 – 2007.

Το τρίαθλο του Λονδίνου, Mazda London Triathlon, το μεγαλύτερο στο είδος του σε όλο τον κόσμο, αποτελεί έναν από τους 9 αγώνες τριάθλου που χορηγεί η Herbalife. Το 2007 περίπου 2000 ανεξάρτητοι συνεργάτες και υπάλληλοι αγωνίστηκαν σαν Ομάδα Herbalife, πολλοί για πρώτη φορά. Άλλα αθλήματα που χορηγεί η εταιρία ποικίλλουν από τένις στην Ιαπωνία μέχρι αγώνες κωπηλασίας στο Χονγκ Κονγκ και πρωταθλήματα μπάντμιντον στις Φιλιππίνες. Πολλοί από τους αθλητές που χορηγεί η Herbalife συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς του 2008 στην Κίνα.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.